Klik untuk ke Galeri ILPKBPP
Klik sini ke Versi English
Klik sini ke Peta Laman

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

« November 2014 »
A I S R K J S
           


Pendaftaran Kursus Atas Talian  
Kursus Sepenuh Masa
Kursus Separuh Masa

 


Tawaran kepada Kontraktor-kontraktor Bumputera yang berdaftar dengan Pusat Khidmat Kontraktor (PKK) bagi Daerah Seberang Perai Utara dalam KEPALA dan SUB KEPALA BERKAITAN atau Kementerian Kewangan dengan kod bidang 220301 serta CIDB sahaja. Sila klik pada pautan SEBUTHARGA untuk maklumat lanjut.

 

Sesi lawatan tapak akan diadakan mengikut ketetapan berikut:-

 

Tarikh    :   19 SEPTEMBER 2012

Masa     :    Sila rujuk tawaran

Tempat  :   BILIK MESYUARAT ILP KEPALA     

                     BATAS


Tawaran kepada Kontraktor-kontraktor Bumputera yang berdaftar dengan Pusat Khidmat Kontraktor (PKK) bagi Daerah Seberang Perai Utara dalam KEPALA dan SUB KEPALA BERKAITAN serta CIDB sahaja. Sila klik pada pautan SEBUTHARGA untuk maklumat lanjut.

 

Sesi lawatan tapak akan diadakan mengikut ketetapan berikut:-

 

Tarikh    :   19 SEPTEMBER 2012

Masa     :    Sila rujuk tawaran

Tempat  :   BILIK MESYUARAT ILP KEPALA 

                     BATAS


Sebutharga ditawarkan kepada syarikat yang berdaftar dengan Jabatan Alam Sekitar (JAS) bagi membeli sisa-sisa komputer seperti di dalam lampiran yang disertakan (KEW.PA-25). Tawaran akan berakhir pada 8 Ogos 2012. Sila rujuk di link sebutharga untuk keterangan lanjut.


Tawaran Perkhidmatan Mencuci Kawasan dan Perkhidmatan Kawalan Keselamatan di ILP Kepala Batas kini telah dibuka. Sila klik di link sebutharga untuk keterangan lanjut.


Tawaran Pembekalan Peralatan Latihan di ILP Kepala Batas telah dibuka. Sila klik di link sebutharga untuk keterangan lanjut.


Kursus secara sambilan pembelajaran sepanjang hayat/kuliah pada hujung minggu/ di luar waktu pejabat untuk kemasukan sesi JUN 2012 di semua Politeknik di bawah Kementerian Pengajian Tinggi bagi program DIPLOMA.

 

Program yang ditawarkan:-

  • Diploma Kej. Elektronik (Komunikasi)
  • Diploma Kej. Elektrik
  • Diploma Kej. Kawalan
  • Diploma Kej. Mekanikal
  • Diploma Kej. Elektronik (Komputer)
  • Diploma Teknologi Maklumat (Pengaturcaraan)

Syarat:-

Sijil Kemahiran Malaysia (Tahap 3) dan SATU tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan.


Tawaran kepada Syarikat Bumiputera yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan dengan kod bidang 221302. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Kenyataan Tawaran yang disertakan di pautan Tender dan Sebutharga.


Tawaran Kerja Pintu Bilik Asrama dan Kerusi Dewan Kuliah Utama (DKU) kini dibuka. Sila klik pada link Tender dan Sebutharga untuk keterangan lanjut.


ILP Kepala  Batas dalam proses mengemaskini rekod pembekal ePerolehan enabled dan dengan itu ILP Kepala Batas mengalu-alukan mana-mana pembekal / kontraktor yang berminat untuk berdaftar dengan ILP Kepala Batas sebagai Pembekal (untuk pembekalan bahan latihan & alat tulis) / Kontraktor (untuk kerja-kerja pembangunan & penyelenggaraan).

 

 

Sesi Pendaftaran Pembekal / Kontraktor akan diadakan pada ketetapan berikut :-

 

Tarikh       : 1 Mac 2012,

Tempat     : Bilik Seminar ILP Kepala Batas

Masa         : 9.30 pagi  - Pendaftaran Syarikat

                   10.00pagi - Taklimat oleh Tn Pengarah

                                       ILP Kepala Batas

                                     

Pendaftaran dibuka seperti masa yang ditetapkan dan kelewatan membuat pendaftaran menyebabkan Pembekal / Kontraktor tidak dipertimbangkan dan diberi peluang untuk menyertai sebutharga institut. Semasa pendaftaran, Pembekal / Kontraktor perlu membawa sijil-sijil ASAL dan menyerahkan Profil Syarikat yang disertakan Sijil Pendaftaran Syarikat, Sijil Kementerian Kewangan, Sijil PKK, CIDB serta salinan Penyata Bank untuk dikemaskini oleh ILP Kepala Batas.

 

Keutamaan sebutharga pembekalan akan diberikan kepada pembekal di kawasan PULAU PINANG & KEDAH dan mempunyai ePerolehan enabled. Pendaftaran ini adalah untuk pembekalan bagi tempoh 6 (enam) bulan pertama.

 


Kenyataan Tawaran Bahan Latihan Pra-PKM 2012 untuk Bengkel PPU kini telah dibuka. Sila klik link pada Pautan Tender dan Sebutharga untuk keterangan lanjut.

 


Tawaran Perkhidmatan Mencuci Bangunan di ILP Kepala Batas pada 1 Januari 2012 kini telah dibuka. Sila klik di link sebutharga untuk keterangan lanjut.


Untuk melihat contoh resume, sila klik pada link Alumni >> Sampel Resume
Copyright © 2007 ILPKBPP. All Rights Reserved.

Paparan terbaik IE versi 6.0 dan ke atas dengan resolusi 1024 x 768

    
    
Anda Pelawat Ke : 19


Penafian : ILP Kepala Batas adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini.

Institut Latihan Perindustrian Kepala Batas, Lot 2022, Jalan Pokok Jenerih, 13200 Kepala Batas, Seberang Perai Utara, Pulau Pinang, Malaysia

Tel : 604-577 6100 Fax : 604-577 6144